Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AKSİGORTA KASKO TEKLİFİNİZ ANINDA FACEBOOKTA

Dünyada 1.59 milyar, Türkiye’de 39 milyon kullanıcısı bulunan sosyal paylaşım platformu Facebook, hizmetlerin çeşitlendirilmesinde sigorta ...

Dünyada 1.59 milyar, Türkiye’de 39 milyon kullanıcısı bulunan sosyal paylaşım platformu Facebook, hizmetlerin çeşitlendirilmesinde sigorta şirketlerine de ilham kaynağı oluyor. 

Aksigorta, sigortayı kolay, yalın ve erişilebilir hale getirmek vizyonuyla Facebook üzerinden müşterilerine kasko teklifi verdiği yepyeni bir uygulama başlattı. 

Sektörde bir ilk olan uygulama ile bilgisayarlarından, tabletlerinden ya da akıllı telefonlarından Aksigorta’nın Facebook hesabında bulunan https://apps.facebook.com/aksigortaanindakasko/ 
adresli “Anında Kasko” uygulamasına giriş yapan kullanıcılar, sadece TC Kimlik numarası ve araç plaka bilgilerini girerek saniyeler içerisinde kasko tekliflerini alabiliyorlar. 

Teklifi alan sigortalılar, dilerlerse iletişim bilgilerini paylaşarak Aksigorta acentelerinin kendilerine ulaşmasını da sağlayabiliyor ve bu sayede kısa sürede kasko poliçesi satın alma işlemlerini tamamlayabiliyorlar.