Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ OPEL INSİGNİA HATCHBACK OLACAK

Alman otomobil üreticisi Opel, iddialı modeli Insignia'nın 2. jenerasyon modeli için çalışmalarını İsveç'in kuzeyinde, Kuzey Kutup ...

Alman otomobil üreticisi Opel, iddialı modeli Insignia'nın 2. jenerasyon modeli için çalışmalarını İsveç'in kuzeyinde, Kuzey Kutup Dairesi yakınlarında gerçekleştiriyor. 

Görünüşe göre bu sefer daha farklı bir tasarım tercih eden Opel, ikinci jenerasyon orta sınıf sedan modelinde daha kaslı çizgilere yer vermiş. 

Mevcut Opel Insignia'dan daha geniş ve büyük görünen yeni Insignia prototipi, yeni tasarım unsurları ile 2013 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenen Opel Monza konseptinden de esinlenmiş görünüyor. 

Opel, yeni Insignia modelini 2 farklı gövde tipi ile sunmayı planlıyor. Yeni jenerasyon Insignia'nın satışa sunulacağı ilk gövde tipi 5 kapılı hatchback model olacak. yeni model ile birlikte sedan Insignia üretmeyi düşünmeyen Opel, 5 kapılı hatchback Insignia'ya alternatif olarak Insignia Sport Tourer steyşın modelini sunacak. 
Daha büyük gövdesi ile görüntülenen 2. jenerasyon Insignia'nın, mevcut modelden 10 cm daha uzun olacağı öğrenildi. Bu sayede özellikle arka koltuktaki yolcular için daha geniş diz mesafesi sunacak Insignia, böylelikle Skoda Superb gibi rakiplerine kafa tutabilecek. 

Yenilenen boyutları ile birlikte yeni Opel Astra'nın teknik platformu da güncellenecek. Mevcut modele göre daha da hafifleyecek yeni Insignia'da yeni Opel Astra K modelinde kullanılan teknolojilere de yer verilecek. 

Hafiflemesi ile birlikte yakıt tüketimi de iyileşecek yeni Insignia'nın yol tutuşunda da ciddi iyileştirmeler yapılacak. 2. jenerasyon yeni Opel Insignia'nın 2016 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor.arabalar