Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES BENZ PİCK UP GELİYOR

Otomobilde lüks modellerle yürüyen Mercedes-Benz, otobüsten kamyona geniş bir yelpazeye sahip. Türkiye'de de geniş bir kullanıcı kitles...

Otomobilde lüks modellerle yürüyen Mercedes-Benz, otobüsten kamyona geniş bir yelpazeye sahip. Türkiye'de de geniş bir kullanıcı kitlesi olan marka, geçtiğimiz yıllarda hafif ticari Citan'ı piyasaya sürmüştü. 

Renault'la yapılan anlaşma gereği Kangoo üzerine inşa edilen bu modelin haberi başta ilgi çekse de, Türkiye'de başarılı bir grafik çizemedi. Alman menşeili marka, şimdi de bir pikap modeliyle gündemde. 

İnternete düşen Mercedes markalı pikap fotoğrafında, modelin ilk detayları ortaya çıktı. Aracın ön tasarımın Citan'la benzerlik gösterdiği gözden kaçmıyor. 
Geniş ızgara, sportif bir tasarımla desteklenmiş. Farlarda da LED ayrıntılara yer verilmiş. Yan aynaların üzerindeki sinyal lambaları ise, markanın otomobillerde kullandığı tasarımın aynısı. 

RAKİPLERİ ÇOK GÜÇLÜ 
Bilindiği üzere Mercedes - Benz araçlarının en önemli özelliği, konfor. Son yıllarda pikaplarda genel olarak bu özelliğin üzerinde durulsa da, Mercedes dokunuşunun çok daha fazlasını sunması bizi şaşırtmaz. 

Aracın teknik özellikleriyle ilgili ise henüz net bilgiler yok. Her ne kadar köklü bir firma olsa da, Mercedes - Benz'in ikinci bir Citan vakası yaşamaması için oldukça çaba sarfetmesi gerekiyor. 

Zira piyasada Toyota Hilux, Mitsubishi L200 ve Nissan Navara gibi çok güçlü rakipleri bulunuyor. ABD'de ise karşısında Ford F-150 var. Üstelik saydığımız bu modeller, daha avantajlı fiyatlarla Mercedes-Benz'e ciddi problemler çıkarabilir. Haber7