Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAKYAJLI VOLKSWAGEN GOLF MARTTA TANITILACAK

Almanya'dan gelen habere göre Volkswagen, makyajlı Golf'ü Mart ayında tanıtmaya hazırlanıyor. En son edinilen bilgilere göre 2016 ...

Almanya'dan gelen habere göre Volkswagen, makyajlı Golf'ü Mart ayında tanıtmaya hazırlanıyor. En son edinilen bilgilere göre 2016 yılının son aylarında tanıtılması beklenen makyajlı Golf'ün, daha erken gösterime çıkacağı öğrenildi. 

Mart ayında gerçekleşecek Cenevre Otomobil Fuarı'nda sahneye çıkacak makyajlı Volkswagen Golf'ün tanıtımından hemen sonra ise Golf R420 performans modeli satışa sunulacak. Dünyanın en çok satan otomobillerinden olan Volkswagen Golf, ufak kozmetik değişikliklere uğrayarak daha keskin hatlara kavuşacak. 

Şuanda yalnızca tamamen elektrikli e-Golf ile birlikte gelen tamamen LED ön farlar, makyajlanacak Golf ile birlikte benzinli ve dizel motorlarla da tercih edilebilecek. 

Makyajlanacak Volkswagen Golf'ün iç tasarımında kullanılan malzeme kalitesi arttırılırken, renk seçenekleri de genişleyecek. Makyajlı Golf'de, yeni Passat'da kullanılan dijital gösterge paneli seçeneği de opsiyonel olarak sunulacak. 
 Markanın Ocak ayının ilk günlerinde CES Fuarı'nda tanıttığı 9.2 inçlik kişiselleştirilebilir dokunmatik ekranlı bilgi ve medya sistemi de, ilk defa makyajlı Golf'te gelecek. Makyajlı modelin satış çıkmasından hemen sonra Volkswagen, R400 konsept modelinin üretim versiyonu olacak performans serisi bir Golf'ü satışa çıkaracak. 

Henüz hangi motorun Golf R420 modelinde kullanılacağı bilinmese de, Volkswagen'in Golf R modelinde kullanılan 2.0 litrelik üniteyi ya da Audi RS3'te kullanılan 2.5 litrelik 5 silindirli üniteyi kullanması bekleniyor. Sınırlı sayıda, dört tekerlekten çekiş sistemi ile üretilecek Golf R420 özel modeli 420 beygir güç üretecek. 

Volkswagen, geçtiğimiz günlerde 1.4 TSI ve 1.6 TDI motor seçenekleri yerine gelecek yıldan itibaren 1.5 litrelik motor seçeneklerine yer vereceğini açıklamıştı.Arabalar