Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CARDFİNANS MTV 4 TAKSİT FIRSATI

1-31 Ocak 2016 arasında CardFinans kredi kartınızla www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri ü...

1-31 Ocak 2016 arasında CardFinans kredi kartınızla www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubemiz veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 4 taksit fırsatı! 

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 4 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır. Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır. 

İnternet/Cep Şubemiz ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır. Bireysel ve ticari banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.