Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL INSİGNİA 1.6 L DİZEL OTOMATİK TALEP PATLAMASI

Insignia’ya yeni donanım seçeneği geldi. Insignia’nın ürün gamında bulunmayan 1.6 litrelik dizel otomatik versiyonu Eylül ayının sonunda Tü...

Insignia’ya yeni donanım seçeneği geldi. Insignia’nın ürün gamında bulunmayan 1.6 litrelik dizel otomatik versiyonu Eylül ayının sonunda Türkiye’de olacak. 

Insignia için yoğun bir talep yaşandığını belirten Opel GTC Global Genel Müdürü Başar Hamami, “Şu anda Eylül ayı sonunda gelmesi beklenen 1.6 litrelik dizel otomatik versiyonlu Insignia’ya talep patlaması yaşıyoruz. Daha otomobil showroomlarımızda yer almadan sıra yazmaya başladık. 

Insignia 1,6 dizel otomatik, ay sonuna doğru Üsküdar ve Acıbadem’de yer alan Opel GTC Global showroomlarımızda yerini alacak ” dedi. 

Insignia 1.6 litre dizel otomatik için Fiyat Koruma, Flexcare Paketi ve Sadakat Programı gibi avantajların sunulduğunu anlatan GTC Global Genel Müdürü Başar Hamami, şöyle devam etti: 

“Insignia’nın yeni 1.6 litrelik dizel otomatik versiyonu için sıra yazdıranlar fiyat artışlarından etkilenmeyecekler. Ayrıca, uzatılmış garanti ve yol yardım hizmetini içeren FlexCare paketi, Insignia ile birinci sınıfa terfi edenlere hediyemiz olacak. 
Bunun yanında Sadakat Programı’yla da eğer bir Opel sahibiyseniz, internetten yeni motor ve şanzıman seçenekli Insignia’yı incelediğiniz takdirde ekstra 1.500 TL’lik sadakat indirimi de sizleri bekliyor.” Insignia’da 136 beygir güce sahip yeni 1.6 CDTI dizel motor, Opel tarafından geliştirilmiş tümüyle yeni bir nesle atılan bir diğer adımı simgeliyor. 

Üstelik şaşırtıcı derecede sessiz. Tümüyle alüminyumdan oluşan mimarisi sayesinde yeni 1.6 CDTI motor, yeni Euro 6 emisyon standartlarını karşılıyor. Üstelik bu sessiz ve güçlü motor manuel şanzıman ile ortalama 3.9 litre, otomatik şanzıman ile ise ortalama 5/5.1 litrelik yakıt tüketimi değerlerine sahip.Arabalar