Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RENAULT TALISMAN ESTATE FRANKFURT AUTOSHOWDA SERGİLENECEK

Renault’nun orta sınıf modeli Talisman, sedan ile birlikte station karoseriyle Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Station versiyonu...

Renault’nun orta sınıf modeli Talisman, sedan ile birlikte station karoseriyle Frankfurt Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Station versiyonun, C şeklindeki LED gündüz farları dikkat çekiyor. 
Boyutları sedan ile aynı olan station’ın dinamik tasarımı gözlerden kaçmıyor. Renault Talisman Estate’nin bagajı ayağınızı arka tamponun altına getirdiğinizde otomatik olarak açılabiliyor. 
Aracın bagaj hacmi 572 litreyken, 1116 mm uzunluğa kadar eşyaları bagaja sığdırabiliyorsunuz. 

Koltular yatırıldığında ise bu uzunluk 2010 mm’ye kadar çıkıyor, maksimum bagaj hacmi ise 1700 litreye yükseliyor. Aracın elektrikli ön koltuları 10 farklı ayara sahip, ayrıca koltuklarda opsiyonel olarak masaj fonksiyonu bulunacak. 
Motor kaputunun altındaki 150 ve 200 TCe isimli turbo beslemeli benzinli motorlar yedi ileri çift kavramalı şanzıman ile kombine edilmiş. dCi 110 ve dCi 130 isimli dizel motorlar ise altı ileri manuel ya da yedi ileri çift kavramalı şanzıman ile alınabilecek. En güçlü dizel motor olan dCi 160 ise çift turbo desteği ile sadece altı ileri manuel şanzımanla sunulacak.Automagg