Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

WORLDCARD İLE PETROL OFİSİNDEN 25 TL EKSTRE İNDİRİMİ

World ile Petrol Ofisi'nden yapacağınız 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişinize bir sonraki harcamanızda 25 TL eks...

World ile Petrol Ofisi'nden yapacağınız 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişinize bir sonraki harcamanızda 25 TL ekstre indirimi 

Kampanyaya katılan ve World Üye İşyeri olan Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarından, 18 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet, tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt/otogaz alışverişi yapan müşteriler; 1-10 Ağustos 2015 tarihleri arasında World Üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yaptıkları, bir sonraki minimum 25 TL akaryakıt/otogaz alımında, 25 TL indirim kazanacaktır. 

Kampanyaya katılmak için bireysel kredi kart sahipleri, PO yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 rakamını SMS ile 3160'a, VakıfBank sahipleri ise 6635'e göndermelidir. World Business kart sahipleri ise İNDİRİM yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 rakamını SMS ile 3160'a göndermelidir. SMS gönderimi ile kampanyaya son katılma tarihi 31 Temmuz 2015'tir. 
Kampanyaya katılım için gönderilen SMS'ler Avea ve Turkcell’de 0,65 TL - Vodafone’da 0,415 TL olarak ücretlendirilmektedir. Kampanya kapsamında işlemlerin Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. 

Kazanılan indirimler 28 Ağustos 2015 tarihinde bireysel kredi kartlarına yansıtılacaktır. World Business kart sahiplerinin kazandığı indirimler bankamız tarafından belirlenecek, firma müşteri numarası altındaki bir tane karta 28 Ağustos tarihinde yüklenecektir. 

1-10 Ağustos 2015 tarihleri arasında World Üye İşyeri olan Petrol Ofisi istasyonlarından minimum 25 TL değerinde akaryakıt/otogaz alımı yapmayan müşterilerin kredi kartlarına indirim yansıtılmayacaktır. Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. 

Kampanyaya Albaraka, TEB ve VakıfBank Worldcard’lar dahil olup, Anadolubank Worldcard, Worldpuan ve Opet Worldcard ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.