Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA’DA EVCİL HAYVANINIZDA GÜVENLE SEYAHAT EDECEK

Skoda adına güvenlik tüm canlılar için öncelik taşıyor. Yaz aylarının gelmesi ve tatil planlarının yapılmasıyla yılın daha fazla seyahat ed...

Skoda adına güvenlik tüm canlılar için öncelik taşıyor. Yaz aylarının gelmesi ve tatil planlarının yapılmasıyla yılın daha fazla seyahat edilen zamanları geldi. 

Skoda ise otomobilde köpeklerin güvenli biçimde taşınmasını sağlayacak ekipmanlar sunuyor. Skoda’nın Orijinal Aksesuar seçenekleri arasında köpeklerin rahat edeceği birçok özel ürüne ulaşılabiliyor. 

Köpek Emniyet Kemeri, kazalar sırasında köpeğinizin sabit kalmasını ve güvende olmasını sağlıyor. Emniyet kemeri aynı zamanda köpeğinizin arka koltuktan başka alanlara gitmesini de engelliyor ve sürücüyü rahatsız etme ihtimalini ortadan kaldırıyor. S-XL aralığında dört farklı boyuta sahip Köpek Emniyet Kemeri, aynı zamanda dışarıda yapılacak yürüyüşler için de kullanılabiliyor. 

Skoda’nın köpeklere özel olarak ürettiği aksesuarlar arasında Arka Koltuk Koruma Örtüsü ise döşemelerin temiz kalmasını sağlıyor. Bu aksesuar ister Superb olsun ister Fabia olsun tüm otomobillerin boyutuna uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. Sağlam malzemesi kolay yıkanabilir ve su geçirmezlik özelliğine sahip. 

Ayrıca örtünün kaydırmaz yüzeyi hareket halinde köpeğinizin daha da güvende kalmasını sağlıyor. Station modeller için yapılan bagaj ızgarası ise köpeğinizin bagaj alanında kalmasını sağlıyor. Ayrıca istendiğinde bagaj alanı ikiye ayrılarak çantalarınızın ve köpeğinizin en güvenli biçimde taşınmasına imkan tanıyor. 

Bagajınıza tam oturan çift taraflı bagaj halısı ise, bir tarafının kolay temizlenen kauçuk diğer tarafının halı olmasıyla pratikliği artırıyor. Skoda sunduğu özel aksesuarlarla güvenlik konusunda insanları düşündüğü kadar otomobilde seyahat eden hayvanlara da önem veriyor.