Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MTV ÖDEMESİNİ WORLDCARD İLE YAPANLAR SONAX TA İNDİRİM KAZANIYOR

Türkiye’nin en bonkör kartı Worldcard, Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemesinde 3 taksit fırsatı sunuyor.  Yapı Kredi’nin tüm bireyse...

Türkiye’nin en bonkör kartı Worldcard, Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemesinde 3 taksit fırsatı sunuyor. 

Yapı Kredi’nin tüm bireysel kredi kartı kullanıcıları 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecekleri Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinde 3 taksit imkanına sahip oluyor. Ayrıca Sonax ve Euromaster’dan yapacakları alışverişlerde indirim fırsatı kazanıyorlar. 

Kampanya kapsamında 31 Temmuz’a kadar MTV ödemelerini Yapı Kredi İnternet Şubesi, www.worldcard.com.tr ya da www.gib.gov.tr üzerinden Yapı Kredi banka kartları ve Worldcard ile yapanlar 360 TL değerindeki SONAX Hybrid Boya Koruma Paketi’ni 180 TL’ye alabiliyorlar. 
Ayrıca SONAX Hybrid Boya Koruma Paketini Worldcard ile alan müşterilere 150 ml’lik Sonax Klima Temizleyicisi hediye edilirken, artı 4 taksit imkanından faydalanma fırsatı da sunuluyor. 

 Kampanyaya katılanlar Euromaster’dan da ücretsiz 11 nokta kontrolü ve bireysel araçlara klima gazı dolumu ücretini 49 TL’ye elde edebiliyor. Binek, 4x4 ve SUV araçlar için geçerli olacak bu fırsattan 31 Ağustos’a kadar yararlanılabiliyor.