Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAI KASKO HASAR ANINDA MÜŞTERİLERİNİN YANINDA

Satış ve Satış Sonrası faaliyetlerinde yükselen yıldız olarak dikkat çekmeye devam eden Hyundai, geçtiğimiz günlerde iş ve çözüm ortağı Aks...

Satış ve Satış Sonrası faaliyetlerinde yükselen yıldız olarak dikkat çekmeye devam eden Hyundai, geçtiğimiz günlerde iş ve çözüm ortağı Aksigorta ile birlikte sigorta eksperlerine özel bir organizasyon düzenledi. 

Hyundai Kasko’nun öneminin vurgulandığı bu özel günde, sigorta eksperleri Hyundai Assan İzmit Fabrikası’nı gezerek üretim aşamalarına tanıklık ettiler. 

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Dayoğlu, Aksigorta Hasar Ekipleri ve Bağımsız Sigorta Eksperleri’nin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonun asıl amacı ise tüm tarafların ilk hedefi olan Müşteri Memnuniyeti ve Güvenlik unsurlarının ele alınması oldu. 
Fabrika turuyla birlikte otomobil üretiminin her aşamasına tanıklık eden katılımcılara, güvenli sürüş için hasar onarım kalitesinin ve orijinal yedek parça kullanımının önemi vurgulanırken aynı zamanda teknolojik yenilikler ve Hyundai’nin modern premium marka algısı da ön plana çıkarıldı. 

Aksigorta güvencesindeki Hyundai Kasko sayesinde; çarpma, çarpılma, yanma, halk hareketleri, deprem, terör, sel ve su baskını, hırsızlık, ferdi kaza, üçüncü şahıslara karşı mali sorumluluk, hukuksal koruma ve poliçede detayları verilen diğer tüm genişletmeler ile Hyundai marka araçlar, tüm risklere karşı bir kasko poliçesinde bulunması gereken bütün teminatlara ek olarak Hyundai Yetkili Servisleri’nde ve Orijinal Yedek Parça kullanımı ayrıcalığı ile eksiksiz bir şekilde korunuyor.