Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LAND ROVER ÜRETTIĞI 6 MILYONUNCU ARACINI ÖZGÜN BIR TASARIM ÖZELLIĞI ILE KUTLUYOR

Yulong White Range Rover LWB Vogue SE'nin 2 Nisan'da tamamlanmasıyla Land Rover üretim tarihinde bir dönüm noktasına ulaştı ve 6 mi...

Yulong White Range Rover LWB Vogue SE'nin 2 Nisan'da tamamlanmasıyla Land Rover üretim tarihinde bir dönüm noktasına ulaştı ve 6 milyonuncu aracın öne çıkarmak için araca özel olarak tasarlanmış bir yan ayna lambası grafiği eklendi. 

Yan ayna lambaları tarafından yansıtılan görüntüsü ile Range Rover Şangay Otomobil Fuarı'nda büyük ilgi topladı. Kapı aynalarına monte edilmiş aydınlatmanın içindeki yazılı mercek tarafından oluşturulan görüntü Land Rover logosunu ve 6.000.000 rakamını gösteriyor.

 Pirinç tanesi büyüklüğündeki aydınlatmalı grafik, aracın kilidi her açıldığında bir büyüteç ile 80 cm çapındaki görüntüyü yere yansıtılıyor. Aynı grafik 6 milyonuncu araç üretim bandından çıktığında bu ana dikkat çekmek üzere Solihull üretim tesisinin duvarına da yansıtıldı. 

6 milyonuncu Land Rover ilk kez Şangay Otomobil Fuarı'ndaki Land Rover standında sergilenecek ve araç daha sonra Range Rover'ın 45. yıl dönümünü kutlamak üzere Çin'de yapılacak diğer etkinliklerde de yer alacak. 
Bu özel Range Rover bölgede satışa sunulacak ve özel olarak tasarlanan yan ayna lambaları ise bu eşsiz modelin Land Rover tarihindeki önemini her zaman hatırlatan bir simge olacak. Range Rover, Land Rover markasının zirvesinde yer alıyor. 

2012 yılında tanıtılan en son model olağanüstü kalite, performans ve verimlilik sağlamak üzere gelişmiş teknolojilerden başarıyla yararlanan benzinli, dizel ve hibrit modern motor çeşitlerine sahip olmasının yanında 597 mm'lik aks artikülasyonu, 900 mm'lik sudan geçme kapasitesi ve 3500 kg'lık römork çekme kapasitesi ile sınıfının öncüsüdür. 

 Buna ek olarak, lüks SUV modern bir dış tasarım ile Range Rover'ın markalaşmış özellikleri haline gelen olağanüstü lüks, konfor ve detaylara gösterilen özen ile tasarlanmış üstün iç tasarımı birleştiriyor. 6 milyonuncu araç, Land Rover'ın dünyaca ünlü SUV'lerini 1948 yılından beri ürettiği Solihull fabrikasında üretildi. Fabrika şu anda dünyadaki en geniş kapasiteye sahip otomotiv alüminyum fabrikası konumunda. 

Bununla birlikte, mevcut Range Rover'ın tek parça yan paneli bugüne kadar yapılmış en büyük tek parça alüminyum presleme ve sadece 7 kg ağırlığında. Üretilen 6 milyon Land Rover aracın 900.000'den fazlası Range Rover ve 'örnek bir endüstriyel tasarım çalışması' olarak gösterilen efsanevi lüks SUV ise Paris'teki dünyaca ünlü Louvre müzesinde sergilenen ilk araç oldu.