Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BAJAJ PULSAR ÇILGINLIĞI İSTANBULDA DÜZENLENDI

Tüm dünyada ‘Pulsar Maniac' olarak adlandırılan ve Bajaj Pulsar kullanıcılarını bir araya getiren ‘Pulsar Çılgınlığı' etkinliği İst...

Tüm dünyada ‘Pulsar Maniac' olarak adlandırılan ve Bajaj Pulsar kullanıcılarını bir araya getiren ‘Pulsar Çılgınlığı' etkinliği İstanbul'da Kuralkan Fabrikası'nda gerçekleştirildi. 

Bajaj Pulsar festivali niteliğindeki etkinlikte katılımcılar hediye yağmuruna tutuldu. Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto'nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding tarafından geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulan ve kısa sürede sınıfının en çok satılan modeli olan Pulsar 200 NS kullanıcıları ‘Pulsar Çılgınlığı' etkinliğinde bir araya geldi. 

Kısa sürede Türkiye pazarında ‘Sport' sınıfında yüzde 30 pazar payına ulaşarak en çok satılan modeli olan Pulsar 200 NS kullanıcıları için düzenlenen bir festival niteliğindeki etkinlik, tüm dünyada ‘Pulsar Maniac' olarak bilinen motosiklet tutkunlarına yönelik olarak Türkiye'de ilk kez düzenlendi.  
Hediyeler dağıtıldı 
İstanbul ve çevre illerden Bajaj Pulsar kullanıcılarının katılımına açık etkinlik Tuzla'daki Kuralkan Fabrikası'nda gerçekleştirildi. 

Tüm Pulsar ve motosiklet tutkunlarını bir araya getiren festivalde katılımcılar son derece eğlenceli bir gün geçirdi. Ücretsiz bakım hizmetinin yanı sıra etkinliğe destek veren başta Castrol olmak üzere diğer firmaların standlarında sürpriz hediyeler ve heyecan dolu yarışmalar da ‘Pulsar Çılgınları'nın keyifli bir gün geçirmelerini sağladı. 

Pulsar Çılgınlığı festivalindeki yarışmalar sonucunda kazananlar arasından 5 kişi ücretsiz bakım, 2 kişiye iPad Mini, 2 kişiye LS2 markalı kask, 5 kişiye Castrol Jam Bluetooth hoparlör ve 10 kişiye de Bajaj hediye seti ile ödüllendirildi. Etkinlikte tüm kullanıcılara servis, bakım ve yedek parça desteği de sunuldu.Zaman