Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN C COUPE GTE CONCEPT 100 KMDE 2.3 LT YAKIYOR

Beş metreden uzun ve 22 inç'lik jantlara sahip. Volkswagen'in yeni konsepti tamamen Çin pazarı hedef alınarak geliştirilmiş ve mark...

Beş metreden uzun ve 22 inç'lik jantlara sahip. Volkswagen'in yeni konsepti tamamen Çin pazarı hedef alınarak geliştirilmiş ve markanın yeni nesil tasarım dilini ortaya koyuyor. 


1930 mm genişliğe ve 3001mm'lik uzun bir dingil mesafesine sahip C Coupe GTE'nin üretim versiyonu Passat ve Phaeton modellerinden izler taşıyacak. 

İç mekan ise boyutlardan beklendiği gibi geniş bir yaşam alanı sunarken, dijital göstergeler ve geniş dokunmatik ekran dikkat çekiyor. 

Arka koltuklarda oturanlar ise bir panel yardımıyla otomobilin özelliklerinden yararlanabilecek. Konseptin kaputunun altında dört silindirli TSI turbo beslemeli benzinli motor ve 8 kademeli otomatik şanzıman ikilisi sunuluyor. 
Ayrıca otomobilin bir de elektrikli motoru yer alıyor. Benzinli motor 210 HP güç üretirken, elektrikli motor ise 124 HP'lik gücüyle dikkat çekiyor. Aracın toplam gücü ise 245 HP ve 500 Nm torka ulaşıyor. Yalnızca elektrikli motoruyla 50 km yol yapabilen otomobilin toplam menzili ise 800 km olarak açıklanıyor. 

Volkswagen'den yapılan açıklamaya göre otomobilin ortalama yakıt tüketimi ise 2.3 lt/100 km. Aracın 0'dan 100 km/s ulaşması 8.6 saniyede gerçekleşirken maksimum hız 232 km/s. Yalnızca elektrik modunda ise son hızın 130 km/s olduğu söyleniyor.Sabah


Hiç yorum yok