Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ HONDA JAZZ YAZIN SATIŞTA OLACAK

Honda, Avrupa spektlerindeki üçüncü nesil Jazz’ın ilk bilgilerini paylaştı. Yaz aylarına Avrupa pazarlarında satılmaya başlayacak olan Jazz...

Honda, Avrupa spektlerindeki üçüncü nesil Jazz’ın ilk bilgilerini paylaştı. Yaz aylarına Avrupa pazarlarında satılmaya başlayacak olan Jazz’ın, rakipsiz bir iç mekân fonksiyonelliğine sahip olacağı söyleniyor. 

Honda’nın yeni B segmenti platformu üstüne inşa edilen araç, CR-V gibi modellerde de karşılaştığımız ve ‘sihirli koltuk’ adı verilen çözümlere sahip olacak. Yumuşak dokulu kaliteli bir kabini olduğu iddia edilen Jazz’ın yedi inçlik dokunmatik ekranı da olacak.  
Honda Connect bilgi-eğlence sistemiyle, gerçek zamanlı haberlere ulaşabildiğiniz gibi trafik ve hava durumu hakkında bilgi sahibi olabilecek, internet müzik istasyonları arasında gezinebileceksiniz. 

30 mm daha uzun olan aks aralığıyla toplamda 99 mm uzayan yeni nesil Jazz, 354 lt ile küçük sınıfta rekor bir bagaj hacmine sahip. 884 lt’ye kadar genişletilebilen bagaj, Jazz’ı oldukça fonksiyonel kılıyor. 

6000 d/d’de 102 HP güç üreten 1.3 lt’lik benzinli bir motorla donatılacak olan otomobil, altı ileri manuel ve CVT otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olacak.automagg

Hiç yorum yok