Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ HYUNDAİ ELANTRA TEST SÜRÜŞÜ ESNASINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Hyundai’nin kompakt sedanı Elantra’nın gelecek nesli ilk testler sırasında görüntülendi. Hyundai’nin 1990 yılından bu yana ürettiği Elantr...

Hyundai’nin kompakt sedanı Elantra’nın gelecek nesli ilk testler sırasında görüntülendi. Hyundai’nin 1990 yılından bu yana ürettiği Elantra, 2016 yılında yenilenerek satışa sunulacak. 

İlk testleri sırasında görüntülenen otomobil, markanın yeni tasarım çizgisi ile şekillendirilmiş. Ölçülerinde bir değişiklik olmayan otomobil, makyajlı i30 ve diğer Hyundai modellerinden alıntılar taşıyor. 
Arkaya doğru alçalan tavan çizgisi Elantra’ya sportif bir görünüm kazandırıyor. Altıgen ızgaranın yer aldığı ön kısımda yeni tampon artık LED gündüz farlarına da ev sahipliği yapıyor. “AD” kod adı ile anılan yeni Elantra, güncel motorun geliştirilmiş bir versiyonunun yanı sıra turbo beslemeli yeni üniteler ile de satışa sunulacak. 

Dizel motorlar da yine model gamında kendilerine yer bulacak. Tamamen elektrikli ve şarj edilebilir hibrit bir versiyon da model gamı içerisinde yer alacak.akşam

Hiç yorum yok