Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ SKODA SUPERB İLK İPUÇLARINI VERDİ

Merakla beklenen Skoda Superb’in yeni jenerasyonu için geri sayım başladı. Tamamen yeniden geliştirilen Skoda’nın amiral gemisi, son testl...

Merakla beklenen Skoda Superb’in yeni jenerasyonu için geri sayım başladı. Tamamen yeniden geliştirilen Skoda’nın amiral gemisi, son testlerini Güney Avrupa’da tamamladı ve ilk ipuçlarını verdi. 

Skoda’nın ürün gamının en üzerinde yer alan Superb modeli, yeni tasarım dili, yeni ölçüleri, genişliği, yenilikçi teknolojileri, sürüş dinamikleri ve üretim kalitesi ile sınıfında farkını bir kez daha gözler önüne serecek. 


Üçüncü jenerasyon Skoda Superb, tasarım taslağı fotoğrafıyla birlikte bazı detaylarını gün yüzüne çıkarırken geliştirilmiş özellikleriyle birlikte en üst düzeyde fonksiyonelliği sunmaya hazırlanıyor. Kabin genişliği ve bagaj alanı bir Skoda klasiği olarak oldukça büyük ve sınıfında yeni bir standart belirliyor. 

Yeni Superb konfor, araç içi bilgi teknolojileri, güvenlik, çevreci motorlar ve performans anlamında en iyiyi sunacak. Skoda CEO’su Dr Winfried Vahland tarafından “Gelmiş geçmiş en iyi Skoda modeli“ olarak tanımlanan Yeni Superb, markanın geleceğine de ışık tutuyor. 

2001’den bu yana Skoda’nın ürün gamında yer alan ve büyük beğeni toplayan Superb, birinci ve ikinci jenerasyonuyla dünya çapında 700 binden daha fazla kullanıcı tarafından tercih edildi. Üçüncü jenerasyon Skoda Superb, markanın önemli pazarlarından biri olan Türkiye’ye 2015’in üçüncü çeyreğinde gelecek.

Hiç yorum yok