Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ VOLKSWAGEN PASSAT 69 BİN 900 TL DEN SATIŞTA

Volkswagen’in D segmentinde yer alan modeli Passat, yenilendikten sonra Türkiye’de de satışa sunuluyor. İkisi benzinli ve üçü de dizel ol...

Volkswagen’in D segmentinde yer alan modeli Passat, yenilendikten sonra Türkiye’de de satışa sunuluyor. İkisi benzinli ve üçü de dizel olmak üzere beş farklı motor seçeneği ile birlikte Passat üç donanım seviyesine sahip olacak. 

Motor gamınn en alt basamağında yer alan 1.4 TSI motor artık 125 bg gücünde. Hem otomatik hem de düz vitesle satın alınabilen bu motor da her üç donanım seviyesi de sunuluyor. 

Baz donanım seviyesi ve manuel şanzımanla birlikte bu otomobil 69 bin 900 TL’lik etiket taşıyor. Aynı donanımda otomatik şanzıman almak isteyenlerin ise 82 bin 900 TL ödemesi gerekiyor. Bu motorla birlikte en üst donanım seviyesi ve otomatik şanzımanla birlikte satın alındığında ise ödenmesi gereken rakam 107 bin 800 TL. 

İkinci benzinli motor seçeneği ise yine 1.4 lt TSI fakat 150 bg gücünde. Baz donanımda sadece manuel şanzıman ile satın alınabilen otomobilin fiyatı ise 77 bin 700 TL. Comfortline adı verilen en üst donanım seviyesine sahip ve otomatik şanzımanla birlikte satın almak isterseniz ise fiyat 115 bin 600 TL’ye yükseliyor.

Hiç yorum yok