Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD KUGAYA 1.5 LTLİK BENZİNLİ MOTOR SEÇENEĞİ GELİYOR

Ford, kompakt SUV’u Kuga’da biri benzinli biri de dizel iki yeni motor sunacak. İki motorun da farklı güç seviyleri model gamında yer alaca...

Ford, kompakt SUV’u Kuga’da biri benzinli biri de dizel iki yeni motor sunacak. İki motorun da farklı güç seviyleri model gamında yer alacak. 

Yeni gelecek olan motorlardan ilki 2.0 lt’lik dizel motor. Yine 2.0 lt olan güncel motorun yerini alacak olan motor 178 bg güç ve 400 Nm tork üretiyor. Ford ayrıca 118 bg gücünde yine 2.0 lt bir dizel seçeği de sunacak. 

Ana pazarlara bakıldığında Kuga satışlarının yüzde 83’ünü dizel motorlar oluşturuyor. Yeni motor aynı zamanda Mondeo’da da kullanılıyor. Benzinli motor seçeneği olarak sunulacak olan 1.5 lt’lik EcoBoost motor da Kuga için önemli bir yenilik. 

180 ve 148 bg’lik iki farklı güç seviyesinde sunulacak olan motorun CO2 emisyonu ise sırasıyla 154 g/km ve 143 g/km olarak açıklanıyor. Yeni motorlar haricinde For Kuga’da, otomatik start-stop sistemi, aktif ızgara, adaptif hız sabitleme sisemi ve lastik basınç sensörü de sunulmaya başlanacak. akşam

Hiç yorum yok