Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ NESİL MERCEDES B SERİSİ GELİYOR

2011 yılından bu yana dünya çapında 350.000 adetten fazla Sports Tourer araç satan Mercedes-Benz, bu segmentin lokomotifi durumunda olan B ...

2011 yılından bu yana dünya çapında 350.000 adetten fazla Sports Tourer araç satan Mercedes-Benz, bu segmentin lokomotifi durumunda olan B Serisinde çığır açmaya hazırlanıyor. 

Aile kullanımına uygun kompakt yapısıyla bu alanda en çok tutulan model olan Mercedes-Benz B Serisi iç ve dış donanımlarında önemli geliştirmeler ile gelecek. 

En önemli modifikasyonlardan bir tanesi farklı kullanımlara ve ihtiyaçlara cevap verebilecek geniş motor seçenekleri. Tüketimi 100km de 3,6lt ile 5,0lt arasında değişen 5 farklı dizel motor ve 5,4lt ile 6,6lt arasında değişen 4 farklı benzinli motor seçenekleri her kesimden kullanıcıyı memnun edecek gibi görünüyor. 

Yeni nesil kompakt sınıfın ilk temsilcilerinden olan Mercedes-Benz B Serisi bu segmentte başarısını sadece motor seçenekleriyle değil estetik görüntüsü ile de perçinlemeyi hedefliyor. Firma, yeni modelin çizgilerinden duyduğu memnuniyeti Mercedes-Benz pazarlama departmanı yöneticisi Ola KALLENIUS "Efsane hiç bu kadar güzel görünmemişti." ifadesi ile özetliyor. 

Yeni nesil B Serisi, bu güzel görüntüsünü yepyeni bir ön tampon, makyajlanmış arka tampon, iki kanallı geniş ön ızgaralar, led gündüz farları gibi arabanın görüntüsüne dinamizm katan detaylara borçlu. 

Daha etkileyici bir görünümün yanında ekstra güvenlik de sağlayan gündüz ve gece led aydınlatmaları, bicolour renkleriyle gün ışığı rengine çalan bir his uyandırarak sizi daha görünür kılacak. 

Mercedes-Benz B Serisi kullanıcılarını bekleyen yenilikler sadece arabanın dışından ibaret değil. İç donanımda da bir dizi lüks iyileştirmeye gidilmiş. 12 farklı seçeneği olan iç ambians ışığı ruh halinizi arabanın içine yansıtmanıza imkan tanıyacakken opsiyonel keyless go özelliği anahtara bağımlılığınızı azaltacak. 

Bluetooth gibi standart iletişim modülleriyle bağlantı kurabilen Mercedes Connect Me servisleri ile online olarak trafik yoğunluklarını sorgulamanız bile mümkün. B Serisinin el yapımı deri döşemeleri ise yeni seride konfora ne denli önem verildiğini gözler önüne seriyor. 

Lansmanından itibaren güvenlik konusunda iddialı olan Mercedes-Benz B Serisinde otomatik frenlemeyi sağlayan Çarpışma Önleme Yardımcısı (Collision Prevention Assist) ve Konsantrasyon Kaybı Yardımcısı(Attention Assist) gibi donanımlar da geliştirilerek güncellenmiş.arabalar

Hiç yorum yok