Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ SUZUKİ VİTARA

Japon otomobil üreticisi Suzuki tamamen yenilenen Vitara modelinin ilk detaylı fotoğraflarını yayınladı. 2 Ekim’de Mondial de l'Automob...

Japon otomobil üreticisi Suzuki tamamen yenilenen Vitara modelinin ilk detaylı fotoğraflarını yayınladı. 2 Ekim’de Mondial de l'Automobile Paris etkinliğinin şov katında lansmanı yapılacak yeni Suzuki Vitara’nın fiyat ve teknik detayları da bu zamana kadar belirsizliğini koruyacak. 
 Japon üreticinin 2013 yılında sergilediği iV-4 konsept modelinden tasarımın esinlenildiği Vitara, yollarda kolaylıkla ilgi çekecek kadar fütüristik bir tasarıma sahip. 

Yeni Vitara modelini ufak SUV olarak tanımlayan üreticinin geçen yılki konsept modelinin 4.2 metre uzunluğa sahip olduğu göz önünde bulundurulduğunda yeni Suzuki Vitara’nın 4.4 metrelik yeni Nissan Qashqai modeli ile aynı klasmanda Crossover olarak satışa sunulması bekleniyor. 

 2015 yılı İlkbaharda Avrupa’da satışa sunulması beklenen yeni Suzuki Vitara, hem benzin hem de dizel motor seçeneklerine sahip olurken ALLGRIP akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyonel olarak sunulacak. 

Suzuki’nin SX4 S-Cross modelinden alınan 2 adet 1.6 litrelik motor seçeneğini yeni Vitara’da yer vermesi bekleniyor. Hala satışta olan ve 2.4 litrelik otomatik şanzıman ile sunulan Grand Vitara modeli ise şirketin Amerika pazarına veda etmesinin ardından gelecek yıl tamamen model skalasından düşürülecek. 

Nissan, Honda ve Toyota markaları her ne kadar Japonca isimlere sahip olsalar da, global çapta hizmet veren büyük şirketler olmaları nedeniyle SUV modelleri %100 batılı. Ancak yeni Suzuki Vitara için bunu söylemek hissedilen Asya havası ile pek de mümkün değil.

Hiç yorum yok