Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FİAT DUCATO ÜÇ GÖVDEYLE TÜRKİYE’DE SATIŞTA

Fiat, yenilenen ve geniş versiyon seçenekleriyle donatılan Ducato ile ticari araç ürün gamını tamamlıyor.    Fiat’ın ticari araç pazarı...

Fiat, yenilenen ve geniş versiyon seçenekleriyle donatılan Ducato ile ticari araç ürün gamını tamamlıyor. 
 
Fiat’ın ticari araç pazarındaki 110 yıllık tecrübesi ile yeniden yaratılan Ducato, temmuz ayından itibaren Türkiye pazarında yerini alıyor.

İleri teknolojilerle donatılan Ducato modelleri ile Fiat, ticaret hayatına değer katmaya devam ederken; Ducato, şık tasarımı, sınıfının en iyi yakıt tüketimi, istiap haddi/kapasite, düşük kullanım maliyetleri ve diğer üstün özellikleriyle ticaretin profesyonellerine “en yüksek değeri yaratma” vaadini sürdürüyor. 
Temmuz ayından itibaren Van, Şasi Kamyonet ve Minibüs seçenekleriyle Fiat yetkili satıcılarında yerini alacak olan Ducato’ya, 53 bin 750 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabilecek. 


Avrupa genelinde bugüne kadar 2.6 milyon adetlik satış rakamına ulaşan ve altıncı jenerasyonuyla tüketicilerle buluşan Fiat Ducato, kendi segmentinde sahip olduğu en yüksek güvenlik, dayanıklılık, düşük yakıt tüketimi ve teknolojik donanım özelliklerini daha da ileri taşıyarak rakipleri arasından sıyrılarak farkını ortaya koyma iddiasında. 

Geniş gövde ve üst yapı seçenekleriyle ticarete yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanan Fiat Ducato, verimliliği ve çevre performansını en üst seviyeye taşırken, 100 kilometrede 6.3 litre yakıt tüketimi ve CO2 emisyonlarını yüzde 10 azaltan çevre dostu çözümleriyle sınıfının en düşük değerlerine sahip bulunuyor. 
 
Yeni Fiat Ducato’nun verimliliği, yenilikçi MultiJet II Euro 5+ motor versiyonlarından geliyor. Yeni Ducato; beş ileri şanzımanla kombine edilmiş, 280 Nm tork üreten 2.0 MultiJet 115 HP ve 6 ileri şanzımana sahip 2.3 MultiJet 130 HP motor seçenekleriyle pazara sunuluyor. Fiat Ducato, hafif ticari araç kavramıyla birlikte güçlü bir dinamizm, güvenlik, kalite ve dayanıklılık hissini ortaya koyuyor. 

“İşlevselliğe bağlı tasarım” anlayışını bir adım daha ileri götüren Ducato’nun yeni özellikleri arasında, motor performansını artırmaya yardımcı olan geniş krom boyalı ızgara, bakım ve tamir maliyetini azaltmak üzere tasarlanmış üç parçalı ön tampon ve geniş motor kaputuyla, segmentinde ilk defa kullanılan led gündüz farlarıyla donatılmış küçük darbelerden etkilenmemesi için yüksek konumlandırılmış yeni ön farlar yer alıyor. 

Konforlu ve son derece ergonomik bir iç kabin sunan Ducato’da yer alan hız sınırlandırma özellikli hız kontrol ünitesi, konforlu ve güvenli bir sürüşe olanak veriyor. 

Tüm versiyonlarda standart olarak yer alan ESC elektronik stabilite kontrolü, devrilme önleme sistemi (ROM) özelliğini de sunuyor. Sürüş konforunu artırmak ve kargonun yükleme alanında hareket etmesini önlemek için adaptif yük kontrol sistemi (LAC), anti patinaj sistemi ASR ve yokuş kalkış desteği (Hill Holder) de sistemin özellikleri arasında yer alıyor. 

Yeni Ducato, yol tutuşun zor olduğu yüzeylerde yüksek çekiş ve tutunma sağlayan Traction+ özelliğinin yanı sıra dik yokuşlu zeminlerde belirlenen bir hız sınırını korumaya yardımcı olan yokuş iniş kontrolü sunan, ilk ve tek araç olma özelliğine sahip bulunuyor. 

Yeni Ducato ayrıca, araç şeridinden çıktığında uyarıda bulunan şerit takip uyarı sistemi, yoldaki trafik işaretlerini belirleyen trafik işareti tanıma ve farları otomatik olarak yaklaşmakta olan araçlara göre ayarlayan uzun far tanıma özellikleriyle teknolojide fark yaratıyor. 

En geniş önden çekişli ürün gamlı araç olma özelliğine de sahip olan Fiat Ducato; gövde, motor ve mekanik anlamda çeşitli çözümleri birleştirerek kullanıcılarına 8’den 17 m3’e varan geniş bir hacim yelpazesinde sınıfında en iyi yükleme alanı boyutları ve en iyi yükleme verimliliği sunuyor. 

Ayrıca Ducato, Maxi serisi sayesinde arka aksta tek tekerleği olan diğer rakiplerinden daha yüksek aks kapasitesiyle de dikkat çekiyor. Doğduğu günden beri ticarettin en verimli ortağı olmak için önden çekişli olarak tasarlanan Ducato bu sayede sahip olduğu hafif gövde yapısı nedeniyle rekor istiap haddi değerleri sunabiliyor. 

Beş farklı gövde tipine uyarlanmış dört farklı boydaki sac kasa alternatifleri, üç farklı gövde seçeneğiyle 13+1 den 19+1’e kadar yolcu taşıyabilen geniş minibüs ailesiyle ticaretin her alanında varlığını hissettiriyor. 

Tasarımının işlevselliğe katkısıyla her türlü üst yapı ve farklı çözüme en uygun araç olarak öne çıkan Ducato’da, kuru yük taşımacılığından frigorifik ürün taşımacılığına kadar farklı taşıma alternatiflerine uygun çözümler bulmak mümkün oluyor. Araç içi eğlence sistemlerinde de bir dizi teknolojik yenilikle donatılan Ducato, yeni nesil Bluetooth teknolojisi, USB bağlantısı ve harici cihaz bağlantılı MP3 oynatıcı ve sınıfının en iyisi 7 inç renkli dokunmatik ekranlı ve navigasyonlu sistemleriyle farkını ortaya koyuyor.(automagg)

Hiç yorum yok