Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MİTSUBİSHİ ATTRAGE TÜRKİYEDE SATIŞTA

Mitsubishi yeni küçük sedan Attrage modelini 43.900 TL'den başlayan fiyat etiketi ile satışa sundu.  Amerika pazarında Mirage ad...

Mitsubishi yeni küçük sedan Attrage modelini 43.900 TL'den başlayan fiyat etiketi ile satışa sundu. 


Amerika pazarında Mirage adı ile satışta olan minik sedan 1.2 litrelik MIVEC benzinli motor ünitesi ile satışa çıktı. 80 beygir güç üreten motora 46.900 TL'lik fiyat etiketine sahip CVT otomatik şanzıman seçeneği de eşlik ediyor. 

Şehiriçi pratik kullanımı ve hafif yapısı sayesinde sunduğu düşük yakıt tüketimi ile dikkati çeken Yeni Mitsubishi Attrage modeli, krom ön ızgara ve ön sis farları ile dış tasarımında daha detaylı bir duruş sergilemeyi başarmış. ABS, EBD ve BA gibi satandart olarak subulan güvenlik donanımların yanı sıra Aktif Denge ve Çekiş Kontrol Sistemi de güvenlik ekipmanlarını başarı ile tamamlıyor. 

Anahtarsız Operasyon sistemi sayesinde cebinizde veya çantanızda taşıdığınız kontak anahtarı ile otomatik olarak kapıları açma imkanı da sağlanıyor. AYrıca motoru çalıştırmak için de yine anahtara gerek duymayan "Bas Çalıştır" sistemi de Yeni Attrage modelinde standart. 

Kendi boyutlarından beklenmeyecek derecede 450 litrelik bir bagaj hacmi sunan Yeni Mitsubishi Attrage, 7 farklı renk ve 2 farklı döşeme seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.arabalar

Hiç yorum yok