Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Volkswagen Passat CC

15 milyondan fazla satan Passat ve Passat Variant modellerine bir yenisi ekleniyor: Passat CC. Direk enjeksiyonlu benzinli ve dizel motorlar...


15 milyondan fazla satan Passat ve Passat Variant modellerine bir yenisi ekleniyor: Passat CC.

Direk enjeksiyonlu benzinli ve dizel motorları 140, 160 ve 300 beygir gücünde. 300 beygir gücündeki V6 modelinde yeni nesil 4Motion sürekli 4-çeker sistemi, DSG şanzıman ve adaptif şase kontrol sistemi standart.

Şerit kaybını engelleyen "Lane Assist", park yardımı "Park Assist" ve fren mesafesini azaltan otomatik mesafe kontrol sistemi "ACC", Passat CC'deki bazı sürüş destek sistemleri.

Yeni aracın panaromik cam tavanı A sütunundan B sütununa kadar bir alanı kaplıyor: 75 santimetre uzunluğunda ve 112 santimetre genişliğinde.

Aracın diğer özelliklerinden bazıları: çerçevesiz kapılar, havalandırmalı koltular, yeni USB medya bağlantı soketi, kendiliğinden tamir olan Continental marka lastikler. "Mobility Tire" diye adlandırılan lastik 5 milimetreye kadar olan yarıklarda, tekerlekten havanın kaçmasını engelliyor ki, firmanın ifadesine göre böyle yarıklar tipik lastik patlamalarının %85'ini oluşturuyor.ntvmsnbc

Hiç yorum yok