Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Suzuki Grand Vitara Dizel'de bahar firsatı

Nisan ayı boyunca Grand Vitara Dizel alan herkes4 bin YTL takas indiriminden faydalanacak. Tavsiye edilen liste fiyatı olan 70 bin 230 YTL y...


Nisan ayı boyunca Grand Vitara Dizel alan herkes4 bin YTL takas indiriminden faydalanacak. Tavsiye edilen liste fiyatı olan 70 bin 230 YTL yerine 66 bin 230 YTL ödeyerek Grand Vitara Dizel sahibi olan herkes Ege Adalarına gemi ile 6 gün 7 gece çift kişilik seyahat hakkı da kazanacak.



Suzuki'nin güvenlik, konfor ve düşük yakıt tüketimiyle SUV segmentinde büyük ilgi gören modeli Grand Vitara Dizel modeli kısa bir süreliğine cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.

Nisan ayı boyunca devam edecek kampanyada eski otomobilini Suzuki yetkili satıcılarına getirenler Grand Vitara Dizel modeline 4 bin YTL indirimli sahip olabilecek. Kampanya kapsamında Grand Vitara Dizel sahibi olanlar 1 hafta boyunca Ege Adalarını gemi ile gezme fırsatı yakalayacaklar. Suzuki yetkili satıcıları, kampanya süresince peşin alımlarda da tüketiciye aynı indirim olanağını sunacak.

Bu kampanyayı tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine devam ettirme kararı aldıklarını belirten Suzuki Türkiye Genel Müdürü Edmondo Morigi, "Daha öncede büyük ilgi gören Grand Vitara kampanyasını yeniden başlatmamızdaki amacımız Suzuki sahibi olmak isteyen herkese finansman kolaylığı sağlamaktır." dedi. Kampanyanın başarıya ulaşacağını ifade eden Morigi, "SUV segmentinde Grand Vitara Dizel için doğru zamanda gerçekleştirdiğimiz doğru kampanyalar ve rekabetçi fiyatlandırma politikamız sayesinde satış grafiğimizi yükseltiyoruz" dedi.

Kampanyada tüketicinin beğenisine sunulan, 5 kapı ve 1,9 lt motor özelliğine sahip Grand Vitara Dizel, zengin donanımı, etkileyici görünümü, fonksiyonelliği ve konforuyla SUV segmentinde Suzuki'nin rekabetteki elini güçlendiriyor.

Sportif sürüş, üstün teknoloji, güvenlik ve estetik gibi öğelerin bir araya toplandığı bir otomobil olarak ortaya çıkan yeni Grand Vitara Dizel, genç, dinamik, agresif ve heyecan verici kişiliğiyle hem zorlu doğa koşullarında hem de şehir içi kullanımdaki performansıyla göz dolduruyor.

Grand Vitara Dizel, 1.9 L DDIS motor, 6 havayastığı, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, ABS, EBD, LSD, ESP ve fren desteği, cruise kontrol, direksiyondan kumandalı 6'lı CD Changer, radyo ve Mp3 çalarlı ses sistemi, deri koltuklar, Xenon far ve far yıkama ve otomatik klima gibi donanım özelliklerini standart olarak sunuyor.zaman

Hiç yorum yok