Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Seat Altea XL Bursa Oto Show'da

Doğuş Otomotiv-SEAT, Türkiye'nin en önemli otomotiv fuarları arasında yer alan ve 1 Nisan'da kapılarını ziyaretçilerine açan Bursa O...


Doğuş Otomotiv-SEAT, Türkiye'nin en önemli otomotiv fuarları arasında yer alan ve 1 Nisan'da kapılarını ziyaretçilerine açan Bursa Oto Show 2008'e genişleyen model yelpazesiyle katılıyor.

Verilen bilgiye göre 6 Nisan'a kadar açık kalacak olan fuar kapsamında SEAT standında sergilenecek modeller arasında Altea XL de yer alacak. SEAT Altea XL, sınıfında en üst seviyede güvenlik sağlaması, daha geniş iç mekan sunması ve 532 litrelik bagaj kapasitesiyle dikkat çekiyor. Doğuş Oto Bursa'yla birlikte fuara katılan Doğuş Otomotiv-SEAT'ın standındaki yer alan 240 HP'lik Leon Cupra, firmanın standındaki en göz alıcı sportif model olarak ön plana çıkıyor. Turbo beslemeli ve 240 HP maksimum güç üreten Leon Cupra, 247 km/s'lik maksimum hıza erişirken, 0-100 km/s hızlanmasını ise 6.4 sn'de tamamlıyor. SEAT Ibiza ve Cordoba'nın hem ekonomik, hem de dinamik sürüş özellikleri sergileyen dizel ve benzinli versiyonları da ziyaretçilerin beğenisine sunulan diğer modeller arasında yer alıyor. Bursa Oto Show 2008, 1-5 Nisan tarihleri arasında hafta içi 11.00- 22.00 saatleri aralığında, 6 Nisan'da ise 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Hiç yorum yok