Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW M3 Coupe Türkiye’de

BMW M3 serisinin dördüncü jenerasyonu ve en güçlüsü olan yeni M3 artık Türkiye’de. Uzun süredir merakla beklenen BMW M3 Coupe, benzersiz tas...


BMW M3 serisinin dördüncü jenerasyonu ve en güçlüsü olan yeni M3 artık Türkiye’de. Uzun süredir merakla beklenen BMW M3 Coupe, benzersiz tasarımı ve üstün sürüş dinamikleriyle önceki nesil M3’lerden aldığı bayrağı ileriye taşıyor.

3 Serisi Coupe baz alınarak geliştirilen yeni BMW M3’de ilk kez 8 silindirli bir güç ünitesi kullanılıyor. 8,400 d/d’de 420 bg güç üreten yeni M3, 3,900 d/d’de ürettiği 400 NM’lik tork değeri sayesinde sunduğu benzersiz sürüş zevkini BMW teknolojisiyle buluşturuyor.

Borusan Otomotiv yetkili satıcılarında 136.938 Euro’luk fiyatıyla BMW tutkunlarını bekleyen BMW M3 Coupe, dinamizm, konfor ve sürüş keyfiyle otomobilseverleri kendisine hayran bırakıyor.

0-100 km hızlanmasını 4.8 saniyede gerçekleştiren BMW M3, hafifletilmiş gövdesiyle de üstün teknolojisini bir kez daha gösteriyor. Bir önceki nesilde bulunan 6 silindirli motora göre 15 kg daha hafif olan yeni M3, karbonfiberle güçlendirilmiş gövdesiyle de yüksek BMW teknolojisini ortaya koyuyor.

Litre başına ürettiği 105 bg güç ve AB test döngüsündeki ortalama 12.4 litre/100 km yakıt tüketimi, BMW M GmbH motor uzmanlarının karakteristik mühendislik becerilerinin açık bir dışavurumu.

Yeni M3’ün bir diğer karakteristik özelliği de V8 motorun üretmiş olduğu 400NM’lik maksimum torkun %85’inin 6500 d/d’de kullanılabiliyor olması.

Yeni M3, MDrive kontrol ünitesine sahip. Bu teknoloji, motor kontrol haritası, süspansiyonlar, Servotronic direksiyon ve DSC gibi çekiş kontrol sistemlerinin tek bir düğmeye basılarak ayarlanmasına imkan sağlıyor. Elektronik olarak ayarlanan amortisörler (EDC) sayesinde de aracın hareketleri, normal, konfor veya spor moda göre farklılık gösteriyor.haber7

Hiç yorum yok