Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

auto nisan kampanyaları

Opel'de nisan ayı boyunca Corsa için bin, Meriva için 4 bin, Astra Classic için 3 bin, Astra HB için 5 bin, Astra sedanda 5 bin, Vectra ...

Opel'de nisan ayı boyunca Corsa için bin, Meriva için 4 bin, Astra Classic için 3 bin, Astra HB için 5 bin, Astra sedanda 5 bin, Vectra için 7,6 bin, Antara için 4 bin, Combo için 6 bin, Vivaro için 4,5 bin YTL'ye varan indirimler uygulanacak.



Kapsamlı online oto lastik satış sitesi www.lastix.com kış lastiklerinin yerini yaz lastiklerinin aldığı şu günlerde 4 adet lastik alana, 'Ziebart'ın 125 YTL değerindeki detaylı koltuk temizliği ve koruma sistemini hediye ediyor. Ücretsiz kargo ile Türkiye'nin her yerinden sipariş vermek de mümkün.

Nisan ayı boyunca Grand Vitara dizel alan herkes 4 bin YTL takas indiriminden faydalanacak. 66 bin 230 YTL ödeyerek Grand Vitara dizel sahibi olan herkes Ege adalarına gemi ile 6 gün 7 gece çift kişilik seyahat hakkı da kazanacak.

Volvo Kamyon, bahar kampanyası başlattı. 30 Nisan'a kadar sürecek kampanyada Volvo yağ filtreleri, hava filtreleri ve yakıt filtreleri ile Volvo yağlarının yanı sıra işçiliklerde yüzde 25 indirim sağlanıyor. zaman

Hiç yorum yok